Activiteiten

Bowling

Bowling your eyes out!

Of je nu een doorgewinterde bowler bent of gewoon op zoek bent naar wat luchtige competitie met vrienden en familie, onze bowlingbanen staan garant voor een avond vol plezier en gezelligheid.

Op zaterdag- en zondagavond organiseren we steeds disco-bowling! Als je dacht dat bowlen zo al moeilijk was, probeer het dan eens met de lichten uit, coole blacklights en andere verlichting, stevige muziek en een aantal lekkere drankjes! Plezier gegarandeerd!

Image
Image

Volg je liever wat bowling les? In ons center is er de mogelijkheid om lessen te volgen om te leren bowlen. Ook hier is er geen leeftijdslimiet of basisniveau vereist! Contacteer ons gerust hierover voor meer informatie!

Ben je echt gebeten door de bowling-microbe en oefen je dit graag op regelmatige basis? Kom dan gerust eens kennis maken met onze clubleden tijdens een liga-avond of competitieavond.

Pro-Shop:
Voor Alles wat je Nodig hebt!

Duik dieper in de wereld van bowling met een bezoek aan onze Pro-Shop, waar al je bowlingbehoeften worden vervuld. Hier kun je niet alleen de nieuwste bowlingballen van topkwaliteit vinden, maar ook je eigen bal laten boren voor een perfecte pasvorm. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de juiste bal voor jouw speelstijl.

Binnenspeeltuin

Avontuur voor Kleintjes, Gemoedsrust voor Jou!

Ontdek een veilige en kleurrijke binnenspeeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Laat je kleintjes genieten van een wereld vol avontuur terwijl jij ontspant in onze taverne. Bij Partycenter Het Fort staat de binnenspeeltuin garant voor lachende gezichtjes en urenlang speelplezier.

Image

Buitenspeeltuin

Image

Frisse Lucht en Actief Spelplezier!

Bij mooi weer nodigt onze buitenspeeltuin uit tot avontuurlijk spel onder de zon. Laat de kinderen klimmen, schommelen en nieuwe vriendjes maken in een veilige buitenomgeving. De buitenspeeltuin bij Partycenter Het Fort is de ideale aanvulling op een dag vol plezier en ontspanning.

Spraypark

Spetterend Waterplezier voor Jong en Oud!

Geniet van verkoeling op warme dagen in ons spetterende spraypark. Ontworpen voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen, biedt het spraypark een wateravontuur waarin plezier en verfrissing hand in hand gaan. Laat de waterpret beginnen bij Partycenter Het Fort!

Image

Springkasteel

Image

Hoogtepunten van Plezier!

Laat de kinderen hun energie kwijtraken op ons vrolijke springkasteel. Een kleurrijk speelparadijs waarin ze kunnen springen en stuiteren, zorgt voor onvergetelijke momenten van plezier.

Ontdek het springkasteel bij Partycenter Het Fort en zie hoe lachende gezichtjes de lucht in gaan!

Auto circuit

Wie rijdt er als eerste over de finish?

Voor kleine racers biedt ons auto circuit een opwindende ervaring. Laat de kinderen hun stuurvaardigheden testen op ons speciaal ontworpen circuit.

Bij Partycenter Het Fort beleven jonge autoliefhebbers een geweldige tijd terwijl ze de bochten nemen en naar de finish racen. Ontdek het raceplezier vandaag nog!

Image
Laden
Uw bericht is verzonden. Bedankt!